Okan Buruk’tan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş çıkış! ‘Provakasyon yaptılar’

Süper Lig’in 18’inci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Şehitlerimizle ilgili konuşarak sözlerine başlayan Okan Buruk, “Yıllardır yaşadığımız şeyler… Gerçekten çok üzgünüz ve elimizden bir şey gelmiyor. Dualarımız onlarla. Acılarını paylaşıyoruz. İnşallah artık terörün son bulduğu, barışın geldiği ve askerlerimizin katledilmediği bir ortam olur” dedi.

Fenerbahçe’nin oyun yapısını değerlendiren Okan Buruk, “Fenerbahçe ön alan baskısı ve bitiricilik anlamında önemli bir takım. Biz kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Rakibimizin kadrosuna, duruşuna göre organizasyonlarımızı yaptık. Top bizdeyken neler yapacağımızı planladık. Biz de rakibimiz de kazanmak için oynayacak. Özellikle bizim top ayağımızdayken yapacağımız işler… Amacımız kazanarak ayrılmak. Zor bir maç olacağını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk sözlerini şu şekilde noktaladı: “Stadyuma girerken provokasyon yaptılar. Soyunma odalarına girerken bile provokasyon vardı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort